2019-01-17 05:39:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Önnek mindig van egy jó ötlete

Napi horoszkóp január 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Többek között a Szaturnusz is támadja a Kos jegyét. Az olyan személyekkel, akik inkább elszomorítják önt, tartsa meg az öt lépés távolságot.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön jegyében jár. Kreatív képességei most utat törnek maguknak. Tettei nagy hatást gyakorolhatnak egy befolyásos egyénre, aki később segíthet abban, hogy munkáját még jövedelmezőbbé tegye.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold szemben áll a Jupiterrel és a Vénusszal. A nap nagy részében bőven be tudja fejezni a feladatait. Ám a délutánt és az estét hagyja meg a kedvesének, vagy a barátainak, és szórakozzon velük jól.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Önnek mindig van egy jó ötlete, most is eszébe juthat egy olyan, amivel komoly üzletet köthet. Igyekezzen laza, és nyugodt maradni, bármely helyzetben, főleg, ha leül valakivel tárgyalni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A felszínre kerül egy komoly ellentmondás ön és a partnere között. Szánjon ezért sok időt arra, hogy nyugodtan kielemezzék a helyzetet és kibéküljenek. Ha most megegyeznek, a béke tartósnak ígérkezik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egyáltalán nem rossz ötlet, hogy otthonán változtatni, újítani szeretne, vágjon bele nyugodtan, hiszen a Szaturnusz segítő partnere lehet ebben. Nem baj, ha a társa kicsit aggódik, ismerhetné önt, mindent remekül kézben tart majd.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az idő kerekét ön sem forgathatja vissza, így kár rágódnia a múlton. A jelen, és az abból épülő jövő, sokkal érdekesebb, majd meglátja. Élvezze a csütörtök minden óráját, lehetőleg a szabad levegőn. Este már csak könnyű ételeket fogyasszon!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szerelmének van néhány rossz szokása, amelyekről le akarja szoktatni. Vigyázzon azonban, nehogy megsértse, mert a kapcsolatukat veszélybe sodorhatja. A szerelemben könnyű ma baklövéseket elkövetni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Minden különösebb indok nélkül is boldognak érezheti magát ezen a napon. Vidáman telhet a délutánja, és az este folyamán is rendben lehet minden. Most a csillagok arra ösztönzik, hogy ne akarjon minden áron győzedelmeskedni egy vitában.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Családtagjai nem örülnek a karrierjével kapcsolatos áldozatvállalásnak. Tisztázatlan ügyekbe keveredhet, vagy barátai élnek vissza a bizalmával, ezért nem árt az óvatosság. Este alig várja, hogy aludni mehessen…


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma többen is megpróbálják félrevezetni, átejteni. Ne bízzék meg senkiben, fogadja fenntartással a kapott információkat! Családi élete zökkenőmentes, a bolygók védelmét élvezheti. Munkájában vállalhatja a kihívást, sőt, örülhet is neki!


Halak: II. 19. - III. 20.

Új kollégát kaphat, akivel átvészelheti a mai nap unalmát. Nagyon szimpatikus lesz önnek az illető, és jól is tudnak együtt dolgozni. Családi életében viszont némi zavar támadhat, de ez nagyon gyorsan, remélhetőleg már holnapután elmúlik.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: